Vi vil aldrig se Bitcoin-pris under $ 20.000, forklarer Willy Woo

En nylig analyse sammenligner bitcoins præstation i løbet af de tre mest imponerende kørsler, mens Willy Woo hævdede, at BTC ikke vil falde under $ 20.000 igen.

Populær on-chain analytiker Willy Woo mener, at bitcoins seneste rally er kommet for at blive, da aktivet ikke falder under 20.000 $ igen.

På samme tid konkluderede flere data, der sammenlignede BTC’s adfærd i tidligere demonstrationer, at detailinvestorer ikke er ankommet endnu, men kryptokurrency kan allerede være i en likviditetskrise.

Bitcoin vil ikke gå under $ 20K?
Det er sikkert at sige, at bitcoin har været i gang siden 4. kvartal 2020. Den primære kryptovaluta dablet med niveauet på $ 10.000 i slutningen af september, men begyndte at accelerere hurtigt fra oktober.

De kontinuerlige prisstigninger førte til at male et nyt 2020-højde, et nyt all-time-højde og for første gang bryde over det eftertragtede niveau på $ 20.000.

Imidlertid nægtede BTC at vise tegn på afmatning og fortsatte med at stige i værdi, når den nåede ukendt territorium. Dette førte til flere på hinanden følgende optegnelser, der nedbragte milepæl efter milepæl, og den seneste rekordhøjeste kom i dag – på bitcoins 12-års fødselsdag, på næsten $ 35.000.

Naturligvis bragte denne udvikling spænding inden for kryptokurrency-samfundet. Talrige medlemmer begyndte at tilbyde deres synspunkter om, hvor langt BTC kan gå op, eller hvad der er det værst mulige scenario, hvis det vender.

Willy Woo, en af de mest populære kryptokurrencyanalytikere, gentog sin bullish stemning. I en nylig tweet hævdede han, at bitcoin ikke vil falde under $ 20.000. Faktisk mener han, at kun en sort svanehændelse i lighed med den COVID-19-tilskyndede likviditetskrise i midten af marts ville køre BTC under supportniveauet på $ 24.000.

2013 vs. 2017 vs. 2020 Kør: Find forskellene

En anden analytiker på kæden udforskede de store ligheder og forskelle mellem de tre mest bemærkelsesværdige tyreløb i bitcoins historie – 2013, 2017 og den nuværende 2020-2021. Mere specifikt undersøgte han deres forhold til BTC-halveringen, der fandt sted før hvert rally.

Strategen sagde, at den nuværende cyklus startede omkring 150 dage efter halveringen i 2020. Til sammenligning kom det såkaldte ”bøjningspunkt” i 2017 250 dage efter begivenheden, mens det i 2013 kun var 50 dage.

Selvom bitcoins markedsværdi for nylig steg for over $ 600 mia. Dollar for første gang, viser nedenstående graf, at der stadig er lang vej at nå 2013 og 2017-rekorderne med hensyn til hurtige stigninger.

Da det kom ned til den berygtede bitcoinvolatilitet, bemærkede analytikeren, at aktivets nuværende præstation svarer meget til 2017-dataene, mens den var langt bag 2013-statistikken. Desuden sagde han, at „indtil videre har vi ikke rigtig oplevet meget volatilitet til nedadrettede“ under den seneste rally.

Detailinvestorer og likviditet

Strategens synspunkter understøttede en nylig fortælling om, at detailinvestorer har været fraværende under tyrecyklussen 2020/2021. CryptoPotato rapporterede tidligere, at bitcoin-søgninger på Google, typisk en god indikator for detailinvestorers adfærd, er steget til årlige højder. De er dog stadig langt nede i forhold til 2017.

Analytikeren udforskede de aktive on-chain adresser, hvilket antyder, at detailinvestorer var de mest aktive under 2013-rallyet.

„Dette er i overensstemmelse med hypotesen om, at detailhandlen endnu ikke er ankommet i massevis, og dette rally er drevet af et mindre sæt tidligt vedtagende institutioner og enkeltpersoner med høj nettoværdi (HNWI).“

Ifølge en nylig rapport, der afspejlede det store antal institutioner, der køber BTC, alle mistede eller låste mønter, hvalernes HODLing-mentalitet og minearbejdernes ubrugte forsyning, er kryptokurrency i en løbende likviditetskrise.

Analytikeren kiggede også på dette emne og konkluderede, at „den illikvide forsyning stiger i stigende grad.“ Det har allerede brudt over 2017-præstationen og sigter også på at overvinde 2013-løbet.

“Tidligere cyklusser nåede sin højeste illikviditet tidligere og faldt derefter gradvist, da mønter flyttede tilbage fra kølerum for at blive solgt. Vi har endnu ikke nået maksimal illikviditet, og den opadgående bane viser ingen tegn på aftagelse. “ – han tilføjede.