Tone Vays: Bitcoin-pris vil ikke forlate $ 6K- $ 10K Range til 2021

S&P 500 står i fare for et stort krasj i tilfelle daglige tett under 3000 poeng, advarer Tone Vays da data viser at Bitcoin er 95% korrelert.

Tone Vays: Bitcoin-pris vil ikke forlate $ 6K- $ 10K Range til 2021MARKETS NEWS

Bitcoin ( BTC ) som er 95% korrelert med S&P 500 kan hjemsøke handelsmenn denne uken ettersom en analytiker advarte om at et 400-punkts krasj snart kunne ramme.

I den siste episoden av hans Trading Bitcoin YouTube-serie fokuserte Tone Vays på at Bitcoin falt på linje med aksjer.

Frakobling av Bitcoin i fare

BTC / USD dyppet den 25. juni da markedene stort sett gikk tapt på baksiden av friske bekymringer om coronavirusinfeksjon.

Til tross for bullish nyheter for Bitcoin Future denne uken, vendte den største cryptocurrency nær korrelasjon til aksjemarkeder tilbake til søkelyset når bearish trykkmontert. På pressetidspunktet hadde BTC / USD avverget en dukkert under $ 9000 for å kretse $ 9.200.

Teorier hadde lenge hevdet at Bitcoin “koblet fra” makroinnflytelser til denne uken – til tross for data som på lignende vis viser omfanget av korrelasjon spesielt med S&P 500.

Sammen med økningen i infeksjoner, var markedene også urolige av over forventet arbeidsledighetsdata fra USA, rapporterte Bloomberg torsdag – 1,48 millioner ukentlig.

Vays oppsummert:

„Som jeg har sagt i flere måneder nå, har jeg ingen grunn til å gå bort fra spådommen min tidlig på året om at Bitcoin kommer til å sitte fast mellom $ 6.000 og $ 10.000 for det meste av dette året.“

Vays øyne 7.000 dollar BTC prisgulv

På et teknisk nivå var Bitcoin for den daglige relative styrkeindeksen (RSI) for Vays , mens BitMEX- finansieringsraten, som vanligvis er i strid med markedsindikatorene, blinket bullish på torsdag.

„Akkurat nå favoriserer BitMEX-finansieringsnivået oksene og sier at handelsmenn på BitMEX er litt overvåke til ulemper,“ fortsatte han.

RSI som brøt under en langsiktig trendlinje i juni, kom samtidig med høyere prisnivå på Bitcoin sammenlignet med mai – en bemerkelsesverdig avvik, sier Vays.

Skulle bjørn vinne, bør et potensielt lavt nivå for BTC / USD ligge i 7 000 dollar-sonen, med en RSI på rundt 30, la han til.

For aksjer var utsiktene dystre – fraværet av en fast støttesone kunne føre til at S&P 500 krasjet med 400 poeng, eller 12%, i tilfelle svak nærhet.

Tidligere advarte forskjellige analyser om at denne måneden ville sette scenen for en massekorrigering av aksjemarkedet.