Animoca Brands: Record Recordnings for NFTs

Animoca Brands: Record Recordnings for NFTs

I en nylig pressemelding delt av blockchain underholdningsselskap Animoca Brands ble noen interessante detaljer avslørt om det siste året på inntjeningssiden.

Den første figuren som dukker opp er den utrolige rekorden som Bitcoin Trader ble oppnådd på bare 10 måneder, som førte til at selskapet lukket 2020 med hele 49 millioner dollar og en kontantstrøm på 3 millioner.

En 2020 ble preget av utallige oppkjøp som nWay, Inc., Quidd, Gamee Limited og Lympo, bare for å nevne noen av de viktigste.

Også på spillsiden har vi en økning i 2020, for eksempel F1 Delta Time, som fokuserer på Formel 1 med muligheten til å kjøpe både biler og baner, men også delta i løp med innsatsrelaterte eiendeler. Så finner vi The Sandbox og WWE Undefeated mobilspill, som også omfavner andre idretter.

Animoca Brands, inntjening med spill og tokens

Definitivt et produktivt år for Animoca Brands og dets NFT-baserte spill, som forresten fulgte etter et vanskelig år for alle. Med pandemien på gang har det vært vanskelig å kommunisere og produsere innhold, også på grunn av de viktigste nyhetene å følge og som ville tatt bort fokuset fra denne sektoren.

REVV-token har sett en økning i bruk på grunn av de forskjellige arrangementene som preget hele 2020, siden du med disse kan kjøpe og selge eiendeler, samt stake dem for å delta i de forskjellige konkurransene.

Etter det siste året på en utrolig måte projiseres Animoca Brands mot en 2021 som vil bli enda rikere og full av prosjekter og spill som skal lanseres som Battlepalooza, Star Girl, MotoGP, Formula E, og også de nye tokens relatert til siste anskaffelser som GAMEE Token og Quidd Token.

Så vi kan allerede se hvordan dette året har fått en god start for Animoca Brands og NFTs, og 2021 lover et intenst år fullt av turneringer der alle brukere kan delta, selv de som ennå ikke har nærmet seg blockchain-verdenen, men takket være spill vil de enkelt kunne komme inn i sektoren.